Onze diensten

Helder en transparant vastgoedadvies

We gaan altijd voor het maximale, met behoud van jouw relatie met de verhuurder

In het sterk veranderende winkellandschap is een goede locatie tegen de juiste voorwaarden een groot goed. Met onze schat aan data en kennis van de markt helpen we je bij het optimaliseren van jouw huurvoorwaarden. Zo dragen we ons steentje bij aan jouw succes.

Scroll

“Wij koesteren de vertrouwensband die we opbouwen met onze klanten. Het inzicht in de bedrijfsvoering versterkt onze onderhandelingspositie richting de verhuurder.”

Menno Postma Eigenaar en oprichter

Waar we mee samenwerken

Om je zo breed mogelijk te kunnen adviseren werken wij samen met andere kundige partijen. Natuurlijk blijven wij je vaste aanspreekpunt.

 • INretail

  INretail is de grootste brancheorganisatie voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Wij werken al jaren nauw samen met deze organisatie. Wij adviseren de leden van INretail en de deskundigen van INretail helpen ons onder andere met bedrijfseconomische vraagstukken.

 • Spect

  Spect maakt ingewikkelde vastgoedvraagstukken helder. Ze zijn een partner waar we op kunnen bouwen. Onder andere als het gaat om technische ondersteuning, bouwbegeleiding, bouwkundig onderzoek en onderzoek naar asbest.

 • The Bill Doctor

  The Bill Doctor zorgt er samen met ons voor dat jij kunt besparen op energie, door middel van de inkoop van collectieve energie.

 • Vistra Sedico

  Vistra Sedico is een zeer ervaren en kritische partner als het gaat om de controles op servicekosten. Ze beschikken over alle kengetallen en gebruikscijfers.

Betaal jij te veel huur?

Wij zoeken het graag voor je uit. Vraag nu een gratis huurscan aan. We duiken in onze schat aan data om te bepalen of jouw huurprijs omlaag kan.

Doe de huurscan