Commerciële (her)onderhandeling

Je huurprijs aanpassen aan de markt

We gaan dan niet uit van de wet, maar van wat er in de markt gebeurt.

Normaal gesproken komen huurovereenkomsten vanaf de tweede huurtermijn in aanmerking voor een huurprijsherziening. Maar in de huidige markt daalt de markthuur vaak sneller dan de herzieningshuur. Daardoor kunnen wij huurovereenkomsten ook in de eerste termijn succesvol openbreken. We noemen dit een commerciële (her)onderhandeling.

Scroll

Je huurprijs aanpassen aan de markt.

Lagere passantenaantallen, leegstand en andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat huurprijzen dalen. Daarom is het vaak niet slim om te wachten op een herzieningsmogelijkheid. Je betaalt dan waarschijnlijk lange tijd te veel. Met onze hulp kun je jouw huurovereenkomst eerder laten openbreken, zodat de huurprijs kan worden aangepast aan de huidige markt.

We boeken vaak succes

Wij onderhandelen op basis van slimme data en hebben veel kennis van de markt. Daardoor weten we de verhuurder vaak mee te krijgen. Door goede afspraken te maken creëren we een win-win-situatie.

Approximately 95% of the commercial (re)negotiations we conduct result in a reduced rental price or other improvements in the lease terms. This can include securing a longer lease term for added security, among other benefits.

Het verschil tussen overleven wel en niet overleven

Een succesvolle commerciële (her)onderhandeling kan het verschil maken tussen het wel en niet overleven in de roerige markt. Ben je benieuwd of wij iets kunnen doen aan je huurprijs? Vraag dan een gratis huurscan aan.

 

Voor als het winkelgebied te snel verandertd

De manier om in gesprek te komen met jouw verhuurder op het moment dat er moet worden ingespeeld op een snel veranderend winkellandschap.

Hulp nodig?