Slimme huurdata

Het VI Huurdatasysteem
de basis van onze dienstverlening

Slim systeem, slimme data, slimme keuzes

Bij Vastgoed Intervisie maken we gebruik van het VI Huurdatasysteem. In dit handige CRM-systeem verzamelen we al onze waardevolle huurdata. Zo creëren we overzicht en inzicht. Bovendien zijn onze werkzaamheden hierdoor beter gestroomlijnd en hebben we belangrijke informatie snel bij de hand. Zo kunnen we jou optimaal helpen bij het maken van slimme keuzes.

Scroll

Het VI Huurdatasysteem is geen complex, maar een slim systeem. Het secuur invoeren van de data is even een klus, maar daarna maakt het systeem het ons makkelijk. Doordat we belangrijke informatie op allerlei manieren kunnen benaderen, vinden we snel wat we nodig hebben om jou goed te adviseren.

Automatische alerts

Het systeem is zo ingericht dat alle cruciale datums zijn voorzien van een alert. Zo wordt geen enkele kans om te optimaliseren over het hoofd gezien. De naderende opzegdatum van een huurovereenkomst is bijvoorbeeld een goed moment om de huurovereenkomst tegen het licht te houden. Past de volgende termijn nog wel in jouw strategie voor de toekomst? Te vaak komen we tegen dat een winkelier ongemerkt weer in een volgende termijn van 5 jaar terecht is gekomen en dat is niet meer van deze tijd. Daar is de markt veel te roerig voor. Ook voor de herzienings- en indexdatums worden alerts ingesteld. Deze alerts geven rust, want je weet zo ruim van tevoren wat er op je pad gaat komen.

Strategische adviezen

Heb je gekozen voor actief beheer op je huurportefeuille? Dan word je, naast de standaard alerts, maandelijks door één van onze adviseurs benaderd met strategisch advies voor de locaties met een naderend beslismoment. In dit advies delen wij onze visie op de herzienings- en markthuur en de ontwikkelingen in de markt. We sluiten af met een concreet stappenplan waarmee jij jouw huurvoorwaarden eventueel kunt optimaliseren.

“Onze dienstverlening start bij de basis. Al onze data en projecten in een overzichtelijke beveiligde cloud-omgeving en inzichtelijk voor jou.”

Richard van der Boor Vastgoedadviseur en CRM specialist

We delen de grootste vastgoed database van NL en België met je

En als je alle huurdata goed hebt geordend, realiseer je pas over hoeveel informatie je eigenlijk wel niet beschikt. Ruim 20 jaar begeleiden we een zeer diverse groep van retailers, ongeacht de locatie waar de winkels zich bevinden en daardoor zijn wij in staat om snel invulling te geven aan het vraagstuk dat bij jou leeft.

Automatische alerts

Geen zin meer in dat gevoel van belangrijke datums missen? Wij bieden de oplossing en vragen van jou maar een kleine inspanning.

Strategische adviezen

Additioneel op de automatische alerts leveren we jou een advies waarmee je in één oogopslag in beeld hebt hoe jouw huurprijs zich verhoudt tot de markt. Totaal ontzorgen, daar zijn we goed in.

Benieuwd?