Over ons

Een betrouwbare en betrokken Partner met bewezen expertise

Onafhankelijk, helder en transparant vastgoedadvies

Al ruim 19 jaar is Vastgoed Intervisie de specialist op het gebied van huurprijsherzieningen en de aanhuur van winkelruimten. Maar we doen meer. Van een beknopte rapportage tot compleet vastgoedbeheer. Voor zowel de kleinste als de grootste winkeliers van Nederland en België gaan wij voor het optimale resultaat. Wat ons anders maakt? Wij komen op voor de huurder en alléén voor de huurder.

Scroll

We beschikken over een grote hoeveelheid actuele huurdata en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het stelt ons in staat om snel en accuraat te adviseren, hoe taai het dossier ook is. Wij zijn van alle markten thuis. Onze klanten zijn divers en komen uit alle sectoren van de winkelmarkt. Of het nu gaat om reguliere retail, horeca, supermarkten, outlets of perifere detailhandel. Benieuwd naar onze klanten en wat we voor hen hebben gerealiseerd? Bekijk onze cases.

“Een hecht team, nog altijd die vreemde eend in de bijt, ongevoelig voor de invloed van vastgoedbeleggers. Daar ben ik erg trots op”!

Menno Postma Eigenaar en oprichter

“In een huurdiscussie het dossier tot op de bodem uitpluizen, een gedrevenheid waarmee ik een waardevolle bijdrage lever aan de output van ons hechte team”.

Richard van der Boor Vastgoedadviseur en CRM specialist

De fysieke retail aantrekkelijk houden

We brengen op doortastende wijze de allerbeste deal tot stand, zonder daarbij het belang van alle betrokken partijen uit het oog te verliezen. Als nooit tevoren hebben huurder en verhuurder elkaar immers nodig om de fysieke retail aantrekkelijk te houden.

“Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en regelen we alles, van onderhandeling tot de redactie van de huurovereenkomst”.

Sandra Mol PA & Officemanager

“Mijn opdrachtgever geheel ontzorgen, ook richting haar franchisenemers, mooi werk”!

Frans Duijvestijn Vastgoedadviseur

“Ik mag mij graag vastbijten in een complex dossier van een opdrachtgever”.

Frans van den Dries Vastgoedadviseur

Marktleider in de supermarktbranche

In 2003 zijn wij voor Ahold gestart met het screenen van de huurportefeuille. We hebben forse besparingen weten te realiseren en waar nodig de schade weten te beperken in het geval van huurprijsverhogingen. Vanuit deze positie hebben wij door de jaren heen onze klantengroep in deze sector sterk vergroot. Onder andere Jumbo, Lidl, Deen, Spar, Coop en Ekoplaza volgden. Inmiddels zijn we de marktleider op het gebied van de herwaardering van supermarktlocaties.

We staan klaar om jou te helpen als ondernemer

Als ondernemer wil je kunnen focussen op je eigen bedrijfsvoering. Wij staan je daarom graag bij in het optimaliseren van één van je grootste kostenposten. Dat onderneemt een stuk prettiger, dat geeft rust.

Bel ons