Huurdatabeheer

Een slimme tool waar je blij van wordt

Meer dan 10 andere retailketens laten hun data door ons beheren

Heb je moeite met het bewaren van overzicht in je huurdata? We weten dat dit best een uitdaging kan zijn, zeker als je een uitgebreide huurportefeuille hebt. Huurovereenkomsten zijn niet altijd even duidelijk en een foutje is zo gemaakt. Je zou zeker niet de eerste zijn die een onjuiste datum overneemt in een rommelig Excelbestand en daardoor een belangrijke datum mist.

Scroll

Het VI Huurdatasysteem

Bij Vastgoed Intervisie maken we gebruik van het VI Huurdatasysteem. Met dit handige CRM-systeem creëren we overzicht, stroomlijnen we onze werkzaamheden en hebben we belangrijke informatie snel bij de hand.

De huurdata van onze klanten nemen we door middel van een nauwkeurig proces over in dit systeem. Zo weten we zeker dat er geen fouten gemaakt worden. Het systeem is zo ingericht dat alle cruciale datums zijn voorzien van een alert. Zo wordt geen enkele kans om te optimaliseren over het hoofd gezien.

Laat ons je huurdata beheren

Geen zorgen meer over jouw huurdata? Laat het door ons beheren. Het enige wat jij hoeft te doen is al je documenten naar ons doorsturen. Wij zorgen ervoor dat alle data nauwkeurig in ons systeem terecht komt en updaten je data als er iets wijzigt. Vervolgens kunnen wij deze data gebruiken om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zelf je huurdata inzien én alerts krijgen voor belangrijke momenten?

Het VI Huurdatasysteem is voor ons intern, maar ook jij kunt er gebruik van maken. Meld je aan voor de Huurdata Waakhond en krijg toegang tot je eigen dashboard binnen het VI Huurdatasysteem. Hier vind je een helder overzicht van al je huurdata en kun je handige rapportages uitdraaien. En het fijnste: je ontvangt een alert als er een belangrijk moment aankomt. Zo mis je nooit meer een kritische datum. Zeker weten dat je geen kansen laat liggen? Kies dan voor de Huurdata Waakhond inclusief strategisch advies.

Al jouw data op één plek veilig en up to date

Als je het onzekere gevoel van Excel lijstjes achter je wil laten.

Simpel geregeld!