Portefeuilleonderzoek

Haal het beste uit
je huurportefeuille

We helpen je de juiste keuzes te maken

Staat jouw retail organisatie voor een strategische beslissing? Moet de huurlast of omvang van de winkelportefeuille bijvoorbeeld verlaagd worden? Of wil je een betere verhouding tussen on- en offline activiteiten realiseren? Wij kunnen uitgebreid onderzoek voor je doen, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken.

Scroll

Een grondige screening

Op basis van een grondige screening brengen wij snel en vakkundig de optimalisatiekansen in kaart op verschillende fronten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlagen van huurprijzen of het beperken van toekomstige huurverplichtingen. Ons advies baseren we vooral op de ontwikkelingen in de markt die de geldende huurprijzen beïnvloeden. Ook kijken we onder andere naar de herzieningshuren en de vrije markthuurwaarde.

Een duidelijk overzicht van kansen en bedreigingen

We leveren een complete analyse van kansen en bedreigingen. De bedreigingen nemen we mee, omdat een huurprijs natuurlijk ook te laag kan zijn. We inventariseren allereerst de looptijden van de overeenkomsten en de ontsnappingsmogelijkheden. Vervolgens kijken we waar verbetering mogelijk is.

Als je wilt, kunnen we ook omzetgegevens en -ontwikkelingen betrekken in onze analyse. Dit heeft bij een groot aantal opdrachtgevers geleid tot uitstekende resultaten in de onderhandeling. Vanzelfsprekend gaan we zeer vertrouwelijk om met dit soort gegevens.

Haal het beste uit je huurportefeuille

Met de resultaten van het onderzoek kun jij jouw portefeuille alleen of met onze hulp optimaliseren. Zodat hij naadloos aansluit op de actuele marktsituatie en jouw strategische doelstellingen.

Alle uitdagingen helder in beeld

We schetsen alle mogelijkheden tot optimalisatie en zijn goed in staat om vooraf in te schatten welk eindresultaat haalbaar is.

Hulp nodig?