Taxatie winkelpand (NRVT & RICS)

Betrouwbaar zonder poespas

Onze taxateurs zijn zeer retail experts en beschikken over de grootste retail taxatie database van Nederland en België

Heb je plannen om een winkelpand te kopen of te verkopen, wil je een financiering aanvragen of moet een taxatierapport aan de belastingdienst en/of KvK worden overlegd? Onze taxateurs leveren kwalitatieve en betrouwbare taxatierapporten.

Scroll

De gecertificeerde taxateurs van Vastgoed Intervisie leveren een betrouwbare en gedetailleerde rapportage, die inzicht geeft in de actuele en realistische waarde van het betreffende onroerend goed. Deze rapportage voldoet onder andere aan de regelgeving van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT). De vakbekwaamheid en integriteit van onze taxateurs wordt daarnaast nauwgezet gecontroleerd door de Stichting VastgoedCert.

NEN 2580 meting

Twijfel je over de afmetingen van een pand of ruimte? Wij komen graag langs om het pand nauwkeurig in te meten conform de NEN 2580-norm. Je hebt dan 100% zekerheid over de juiste afmetingen.

We gebruiken hiervoor professionele laserapparatuur, soms in combinatie met de bestaande bouwtekening. De meetresultaten leggen we met duidelijke tekeningen en tabellen vast in een overzichtelijk rapport.

 

Waardebepaling op basis van feiten

Laat dat maar over aan de retail experts van Vastgoed Intervisie, ze kennen de waarde.

Hulp nodig?